Blinkende spiegels in minder dan één minuut

Blinkende spiegels in minder dan één minuut


| Door Cleanette
Een spiegel laten blinken? Niet moeilijk! Juliette van Sweep Story legt uit hoe je elke spiegel in minder dan zestig seconden laat glanzen.

Als ik een lijst moest opstellen van zaken in huis waar ik gek van word, dan zou een spiegel vol spatjes tandpasta, mascara, make-up of scheerschuim zeker een podiumplaats bekleden. Want als grote liefhebber van ‘proper’ en ‘mooi’ is een doffe, vuile spiegel voor mij een ware bron van irritatie.

Rondlopen met frustraties is slecht voor je gezondheid. Daarom heb ik een oplossing gevonden voor mijn spiegelprobleem: ik poets mijn spiegels elke dag met twee microvezeldoeken. Het resultaat? Blinkende spiegels zijn bij mij thuis altijd gegarandeerd, en wel in minder dan zestig seconden!

Twee doeken, twee vliegen

De badkamerspiegels afvegen met een microvezeldoek maakt ondertussen deel uit van mijn tandenpoetsritueel. Nadat ik mijn tanden heb gepoetst, neem ik een microvezeldoek , doe er wat glasspray op en veeg de spiegel vanaf boven van links naar rechts schoon.

Vervolgens neem ik een tweede droge microvezeldoek en herhaal ik het proces om de spiegel te polijsten. Zo sla ik twee vliegen in één klap: mijn spiegels blinken in minder dan één minuut en de wekelijkse schoonmaak van mijn badkamer gaat sneller omdat ik geen tijd aan mijn spiegels hoef te besteden.

Gebruiken, uitspoelen, drogen

Een microvezeldoek gebruiken om je spiegels te laten blinken, is heel eenvoudig en efficiënt. Ik bewaar mijn twee doeken gewoon in een badkamerkast. Als ik ze gebruikt heb, spoel ik ze uit en hang ik ze op een extra handdoekrekje om te drogen. Je laat ze beter niet drogen in een kast, omdat de vochtige doeken dan bijdragen tot een vochtige omgeving, wat de kans op schimmelvorming vergroot. 

Bijzonder handig

Mocht je het nog niet gemerkt hebben: ik ben een echte fan van microvezeldoeken . Ik gebruik ze overal in huis. Ze zijn hygiënisch en effectief en je hoeft geen dure (en soms schadelijke) chemicaliën te gebruiken om je huis schoon te maken. Bovendien laten ze geen pluisjes of vezels achter.

Microvezeldoeken korten de tijd die je besteedt aan schoonmaken ook aanzienlijk in. En die tijd kun je gebruiken om leuke dingen te doen met je gezin of vrienden, of voor wat me-time. Maar ik zal je even een geheimpje verklappen … Poetsen is voor mij eigenlijk ook me-time. Niet te geloven, hè. Ik schrijf elke dag met plezier aan mijn sweep story

 

Veel sweepfun!

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste....

Laat een reactie achter

*Verplichte velden
Verstuur
Nood aan meer tips & tricks?
Ontdek de Kracht van probiotisch schoonmaken
Ontdek de Kracht van probiotisch schoonmaken Geplaatst op
Lees meer
Power Paste en PowErase Gel: Jouw schoonmaak superhelden
Power Paste en PowErase Gel: Jouw schoonmaak superhelden Geplaatst op
Lees meer
7 slimme tips voor het opruimen van je kledingkast
7 slimme tips voor het opruimen van je kledingkast Geplaatst op
Lees meer
Hoe creëer ik een lentefrisse sfeer in huis?
Hoe creëer ik een lentefrisse sfeer in huis? Geplaatst op
Lees meer
10 must-have lenteschoonmaakprodcuten voor een frisse start
10 must-have lenteschoonmaakprodcuten voor een frisse start Geplaatst op
Lees meer
Hoe een opgeruimde werkplek stress vermindert.
Hoe een opgeruimde werkplek stress vermindert. Geplaatst op
Lees meer
Samen schoonmaken: maak van opruimen een familiaire beleving
Samen schoonmaken: maak van opruimen een familiaire beleving Geplaatst op
Lees meer
Ontdek de duurzame kracht van Frosch: Huishoudproducten voor een milieubewuste schoonmaakroutine
Ontdek de duurzame kracht van Frosch: Huishoudproducten voor een milieubewuste schoonmaakroutine Geplaatst op
Lees meer
Maak komaf met stof en vuil met de Damp Duster van Scrub Daddy
Maak komaf met stof en vuil met de Damp Duster van Scrub Daddy Geplaatst op
Lees meer
Houd je voorraad perfect vers met de OXO POP Voorraadbussen.
Houd je voorraad perfect vers met de OXO POP Voorraadbussen. Geplaatst op
Lees meer
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Or sign up here
Wachtwoord vergeten?
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »