Over ons

Sweep Story zorgt voor een totaalpakket van producten, inspiratie en beleving waarmee je met zo weinig mogelijk inspanningen, maar zoveel mogelijk plezier en efficiëntie, in een net, ordelijk, heerlijk geurend huis voluit kan genieten van elk moment.

Onze visie

Dit is mijn Story. De Story van Juliette … waarbij ik mijn Sweep dreams graag met jou wil delen. Ik droom ervan dat elk gezin met meer gemak, plezier en efficiëntie kan opruimen en poetsen en ervoor kan zorgen dat alles makkelijker netjes blijft. Sweep Story is meer dan een webshop, maar een echte lifestyle waarmee ik mijn community wil inspireren samen met de tips van mijn Sweep Experts Gorgette, Cleanette, Odette en Ed. We zorgen ervoor dat de totale journey rond je huishouden geen langdurige, eindeloze taak is, maar wel iets om van te dromen. Want … if you want to have Sweep dreams, you have to live the Sweep Story Lifestyle.

Onze missie

Wil jij voortaan Sweep dreams? Dan laat ik je graag kennismaken met mijn online platform waar de webshop, community, vlogs en tools ervoor zorgen dat zowel jijzelf als eventueel je huishoudhulp de totale journey rond je huishouden met meer gemak, plezier en efficiëntie kan doorlopen. Je vindt er niet alleen tips om alle producten en materialen op een correcte manier te gebruiken, maar ook ideeën om jouw volgorde bij het poetsen zo optimaal mogelijk te organiseren. Samen met mijn community creëer ik voor jou een echte Sweep Story Lifestyle door je te inspireren op elk van onze drie pijlers: The joy of Organizing, Cleaning en Experiencing. Want bij Sweep Story staat naast efficiëntie en beleving ook plezier altijd centraal. Zo kan je in een net, ordelijk, heerlijk geurend huis voluit leven en genieten van elk moment, ook als je aan het poetsen bent.